Business Hotel & Sporthotel

business hotel Bovendael

Hostellerie Bovendael is rustig gelegen in Erondegem en ademt een sfeer van rust en intimiteit. Het hotel stelt twintig sfeervolle kamers met televisie, telefoon met rechtstreekse buitenlijn en aparte badkamer ter beschikking.
Er zijn enkele arrangementen (halfpension, volpension, fietsvakanties, gastronomisch weekend, enz. uitgewerkt om het verblijf van U of Uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

De keuken van Hostellerie Bovendael stelt zich borg voor een hoogstaande kwaliteit. Als sporthotel zijn aangepaste menu's voor professionele sport-mensen onze specialiteit. Telkens weer blijkt dit alleen al een troef te zijn om Bovendael te ontdekken. Het "Succesmenu" wordt in de wijde omgeving ten zeerste gewaardeerd voor zijn prijs-kwaliteitsverhouding. Het "Succesmenu" van dagverse producten heeft voor elk wat wils: aperitief naar keuze, keuze uit verschillende voor- en hoofdgerechten, twee glazen wijn, bier of frisdrank en dessert aan een eenheidsprijs. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden en kunnen wij al Uw feestjes met aangepaste menu's verzorgen.

Hostellerie Bovendael heeft ook als business hotel het bedrijfsleven heel wat te bieden: Deelnemers aan seminaries, trainings of vergaderingen kunnen gratis beschikken over een zaaltje (tot 20 personen) al dan niet in combinatie met overnachtingen of maaltijden. De goede bereikbaarheid, het rustieke interieur, de persoonlijke familiale ontvangst, onze managementservaring, professionaliteit en uitstekende kwaliteit van onze maaltijden hebben velen voor "Bovendael" doen kiezen.kamers hotel bovendael

Hotel
 Restaurant
 Menus
Fotoalbum
Boeking
Links
Info


[ Hotel ] - [ Restaurant ] - [ Menus ] - [ Fotoalbum ] - [ Reservatie ] - [ Links ] - [ Info ] - [ ] - [ Map Brussels ]

© 2001 Hotel Bovendael - Webdesign: AnySite.be

English Franšais Deutch Japanese